Dragør Oktoberfest 2015

Oktoberfest 2015

————————————————
DRAGØR OKTOBERFEST
————————————————
Så er det blevet tid igen…
Sidste år var den allerførste Oktoberfest i Dragør nogensinde. Der kom mange flere mennesker, end man havde turde håbe på! Så denne gang, vil der blive satset meget mere på tyroler stilen (Læs under musik), derudover vil teltet blive udvidet og mange flere barer vil blive sat op!

De fleste kender til oktoberfesten, med tyrolerkostumer og en masse fadøl. Oktoberfest er siges at være verdens største ølfest, et kanon arrangement som fejres i mange andre lande!

Oktoberfesten finder sted den 10. oktober 2015 kl. 19 på Dragør Fort, der vil være mulighed for at købe store kolde øl og vand, serveret af smukke øljomfruer. Der vil også være pølse med brød hele aften.
————————————————
MUSIK (NYT NYT NYT)
————————————————
Sidste år var musikken meget blandet, der blev satset på Dragør stilen. Men denne gang, vil der udelukkende blive spillet tyroler musik, masser af godt musik på tysk og udvalgte danske sange som passer til oktoberfest stilen!
De har fået det kendte Diskotek Venus ud at spille, for at være sikre på at kvaliteten holder.

DJ – Peter Christensen har indtil videre 35 års erfaring som DJ, og han har helt styr på hvordan en oktoberfest skrues sammen. Ligesom til de store fester i München, så handler det i høj grad om at skåle. Undervejs vil der blive lagt op til noget fællessang, hvor der blandt andet bliver sunget om øl 😉
————————————————
DRESSCODE, PÅ MED HUMØRET
————————————————
Noget de fleste sætter i bås med Oktoberfesten, som sørger for den specielle og unikke stemning er tyroler tøjet. Så alle mænd hop i lederhosen og kvinderne i dirndl! (Omvendt kan også gå :-P)

Det er ikke nødvendigt at være udklædt, men det er klart foretrukket. Det eneste der kræves af jer er godt humør, så vi kan få en vellykket fest! 🙂
————————————————
BILLETTER
————————————————
Forsalg 80,- DKK
I døren 120,- DKK

Billetter kan købes hos:
Donna – Krudttårnsvej 8, 2791 Dragør
East – kongevejen 6, 2791 Dragør
————————————————
ALDERSGRÆNSE
————————————————
Dette er en fest for de voksne “desværre”, så alle skal medbringe gyldig billed-ID. Der vil ikke blive lukket nogen under 18 ind.

————————————————
TIL SIDST
————————————————
Skulle der evt. være nogen spørgsmål er I velkommen til arrangørernes side på Facebook

2 thoughts on “Dragør Oktoberfest 2015

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *