De Öresund-markt houdt een groot marktweekend van 17-18 en 19 juli in de haven van Dragør

Dan is het nu komend weekend dat de Öresund-markt opnieuw de haven van Dragør zal bezetten.

We kijken uit naar het grote marktweekend van deze zomer, waar we zullen worden bezocht door een aantal opwindende stands die ons voor het eerst bezoeken, evenals veel bijgewerkte producten van onze vaste standhouders.

Wat de muziek betreft, zal volgend weekend geweldig zijn: we krijgen een gelukkige repetitie met een van de meest getalenteerde dj’s van Denemarken; Jakob Domino, die vanuit zijn basis in Aarhus heeft gekozen voor een zomervakantie bij ons zowel 17-18 als 19 juli.

Dit is het derde seizoen dat Jakob Domino onze markt bezoekt, en zijn mix wekt altijd enthousiasme op.

17 en 18 juli vanaf 17.00 uur krijgen we weer een live concert van Sune Grip en Eamonn, die ons met hun repertoire dit seizoen meerdere keren hebben opgewonden, en op zondag presenteren we een super live concertervaring wanneer Mandela Trio, kijk langs met heerlijke muzikale jazz tonen om 16.00 uur

Het zal ronduit geweldig zijn en iets waar je naar uitkijkt 🙂

Op het gebied van Street Food is er ook ruimte voor opwindend nieuws, en de bar is perfect afgestemd met koude bieren en drankjes op zich, dus al met al zijn er plannen voor verwennerij dit weekend, waar de zomer ook lijkt terug te keren . .

We kijken er naar uit om je te zien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *