Öresundsmarknaden håller en stor marknadshelg 17-18 och 19 juli i Dragør Hamn

Sedan är det nu den kommande helgen som Öresundsmarknaden återigen kommer att ockupera Dragør hamn.

Vi ser fram emot sommarens stora marknadshelg, där vi kommer att besökas av ett antal spännande stands som besöker oss för första gången, liksom massor av uppdaterade produkter från våra vanliga stallhållare.

På musiksidan blir nästa helg bra: Vi får en glad repetition med en av Danmarks mest begåvade DJ: er; Jakob Domino, som från sin bas i Århus har valt att ha en sommarlov med oss ​​både 17-18 och 19 juli.

Det här är den tredje säsongen som Jakob Domino besöker vår marknad och hans mix väcker alltid entusiasm.

17 och 18 juli från 17.00 får vi ytterligare en livekonsert av Sune Grip och Eamonn, som med sin repertoar har grymt oss flera gånger den här säsongen, och på söndag presenterar vi en super livekonsertupplevelse när Mandela Trio, ser förbi med läcker musikalisk jazz klockan 16.00

Det blir inget annat än fantastiskt och något du kan se fram emot 🙂

På Street Food-fronten kommer det också att finnas utrymme för spännande nyheter, och baren är toppavstämd med kalla öl och drinkar i steg, så allt i allt finns det planer för bortskämning i helgen, där sommaren också verkar återvända . .

Vi ser fram emot att få se dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *